Blog

Nyhet: separat försäljning av underrede fr.o.m. 4 juni

Sundsör Ädelträ har tagit beslut om att sälja underrede till bordsskivor separat. Därför kommer du nu att hitta en extra kategori i vår webbutik, ”Underrede i ädelträ”. Från och med 4 juni prissätter vi våra exklusiva bordsskivor utan underrede, istället för med vilken gör att priset alltså endast gäller bordsskivan.

Framåt väljer du istället i samråd med möbelsnickare vilket ädelträ som passar din valda bordsskiva bäst, hur enkelt eller avancerat underredet ska vara (vilken prisklass). Detsamma gäller infästningen. Den går att göra flexibel eller fast. En flexibel och mer avancerad infästning ger en enkel upp – och nedmontering och förflyttning av ditt bord. 

Bordsskivor kan även beställas helt utifrån dina önskemål vad gäller mått, designdetaljer (till exempel med fjärilskilar, så kallade bow ties du vill ha) runt bord, raka kanter eller kanter med stockens form bevarade. Hur vill du att ditt drömbord ser ut? The sky is the limit.

Handgjorda skärbrädor - nya i maj och juni

Det tillverkas just nu fler unika handgjorda skärbrädor och sidobord i vår work shop. I maj/juni 2020 kommer många av våra skärbrädor upp för försäljning i Sundsör webbutik. Håll utkik.

Önskar du få en notis när nya varor läggs upp? maila: info@sundsoradeltrasverige.se och skriv ”Notiser” i ämnesraden. Ange om du vill ha din notis via mail eller sms, så lägger vi till dig i vår lista för utskick när nyheter läggs upp i webbutiken.

Vill du gå kursen "Designa din egna skärbräda"?

Vi märker stort intresse för att tillverka egen inredning. Vi vill gärna bidra till skapande och kultur oavsett din kunskapsnivå. Vi planerar därför framåt att anordna event för detta: självklart anpassade till dina önskemål och erfarenhet. Alla är välkomna!

Vi tänker oss att i kombination med träarbetet kunna erbjuda er logi och övernattning i ett samarbete med våra kreativa grannar här ute i Taxinge: Larssons Lada. Varför inte passa på att njuta av god mat och dryck i en lugn och lantlig miljö medan oljan på din skärbräda har torktid.

Larsson Lada ligger ett stenkast från Taxinge slott, och hunden kan du ta med dig för promenad i dessa vackra omgivningar!

Perfekta presenten eller överraskningen till familjen eller kompisgänget.

Anmäl ditt intresse/gör din bokning via mail till: info@sundsoradeltrasverige.se, skriv ”Designa egna skärbrädor” i ämnesraden. Berätta för oss hur många ni är som är intresserade, så återkommer vi till er så snart vi kan.

För event: Min 4 och Max 8 personer.

Grannarna hittar ni här: Larssons Lada

Därför grundades Sundsör Ädeltra Sverige

Många är nyfikna på vår historia. Vilka är vi? Vartifrån kommer vi och hur träffades vi och kom på att vi skulle göra vad vi gör idag?

Ibland är det nog bara meningen. Vi kommer från helt skilda världar kan man säga Småland och Norrland, och träffades för snart 12 år sen här i Stockholm. Vi tror att våra olikheter både i: kön, intressen och förmågor också är vår styrka i vårt skapande. Vi kan tänka både högt, lågt, funktionellt och hållbart, tillsammans. Som kvinna och man, föräldrar, möbelsnickare, snickare, redaktör och UX-writer fångar vi upp mycket.

Vi gör alltid det lilla extra: i vårt skapande, i designen, i vår service för vi tror att detaljerna är vad som gör din produkt så lätt att gilla och återkomma till varje dag, i generationer.

Under uppväxten har trä varit en naturlig del av vardagen för oss båda, men på helt olika sätt, men plankor och trälukten har alltid funnits där.

Att bygga möbler är vad Björn gör allra bäst. Han andas trä och design. Utbildad möbelsnickare och snickare med yrkesbevis.

Vi grundade Sundsör Ädelträ Sverige då vi båda hade en dröm om entreprenörskapet där estetik och skapande kunde bli centrum i våra liv. Det är helt enkelt det här vi vill och kan göra och kanske var det för att bygga upp en gemensam dröm som vi möttes – det var kanske redan förutbestämt? Vem vet.